A hónap párosa

ROSAURA és LUIS MARIO
2018 február

Videóajánló

Miért is pont ők? 

Piper szerint: Drága Vikim, úgy örülök, hogy teljesítette a kívánságomat és közös megegyezéssel erre a hónapra Rosaura és Luis Mario párosa mellett tettük le a voksunkat. Ugyanis szerintem pokolian megérdemlik a "2018. Február hónap párosa" előkelő címet. Ugyanis Marlene és Mario kémiája olyan mesébeillő, hogy azt a tökéletes színészi játékuk segítségével csak még nagyobb függőséget okoz, minden shipperlelkű néző számára. <3 Ezt szerintem a legtöbben nem is bánjuk, de javítsatok ki, ha tévedek. Rosaura és Luis Mario valóban egy olyan páros, akik őszintén megérdemlik a boldog befejezést, hiszen amennyit elszenvedtek életük során a sok gonoszlelkű ember miatt, - akik a környezetükben voltak -, hogy bárki képes lett volna őket megsajnálni az életük minden szakaszát végigkísérve a képernyőn. Olyan rég adták már le nálunk a sorozatot, annyira boldog lennék, ha újra láthatnánk, mert még nagyon kicsi voltam annak idején, de már kislányként is rabul ejtett a szerelmük. Amúgy megpróbáltam a TV2-nél intézkedni, pedig anno a Viasat3 nyomta, de hátha sikerrel járok. :D És aki még szeretné látni, javaslom ti is írjatok, hátha. Olyan jó lenne. Ráadásul most pont a TV2 ismétlős időszakot tart. Na szóval visszatérve, az összes jelenetüket zabáltam, szinte tapadtam a képernyőre, amikor pedig megszületett a kislányuk, a boldogság mámorában úsztam, de nagyon mérges voltam, hogy sokáig elvették a szüleitől a picit, fogalmuk sem volt hol lehet a kislány, miközben végig a közelükben volt és emiatt annyit kellett szegényeknek szintén szenvedniük. Ajjj. De ha bővebben kíváncsiak vagytok a kettejük történetére (aki esetleg nem látta még őket és most megkedvelte), a moduljukban bővebben már írtunk róluk, a sorozatoknál megtaláljátok. ;) Rosaura y Luis Mario para siempre. <3 ^^

Viki szerint: Tartom magam ahhoz, amit 2015 végén megfogalmaztam a moduljukban. Imádom őket, csodásak (örülök, hogy a színészeknek két közös sorozatuk is készült, mert bár nem egymással az abszolút kedvenceim, de rohadt nagy favoritjaim együtt is!!!), azonban nem sok momentumra emlékszem. Az elején nem is rajongtam még a párosért, hiszen Luis Mario érzései nem voltak őszinték. Aztán idővel nagyon-nagyon megszerettem őket. Oké, valamiért az én fejemben inkább Jacqueline és Silvano maradt meg, de ez nem von le semmit a két főhős csodás romantikus szálának értékéből. Azt pedig sosem unom meg, ahogy Luis Mario "kis vadmacskám" jelzővel illeti szerelmét időről időre. :D Csodásak!

Elena szerint: ...

 
Társalgó

Az oldalt hárman szerkesztjük!
Cserét itt kérhettek!

 
Partnerek

   

Vannak helyek, chatben jelentkezzetek!

Jön: argentin-sorozatok.gp

 
A hét videója

130. hét

Viki véleménye: Jaj, már mióta szerettem volna róluk kitenni videót, csak valahogy mindig elfelejtettem vagy végül más párost választottam. De most végre itt vannak. A Sin tu mirada telenovella még novemberben vette kezdetét Mexikóban, és egyébként a nagy sikerű Esmeralda sorozat feldolgozása. Vanessa és Paulino pedig az eredeti szériából Graciela és Adrián "megfelelői" ebben az új változatban. Rólam tudni kell, hogy bár hatalmas Esmeralda fan nem voltam, de Graciela és Adrián sztorivonalára mind a mai napig emlékszem, és szívesen nézem vissza a drágákat, noha nem kaptak boldog befejezést. Minden egyes nap imádkozom, hogy a Sin tu mirada írói megadják az endgame-et Vanessa-nak és Paulino-nak. Scarlet Gruber és Emmanuel Orenday kémiája elképesztően jó, imádom minden egyes jelenetüket, ők valóban a legjobb páros a telenovellában. Annyi csodás rajongói alkotás készült már róluk, most a legújabb favoritomat teszem ki, Joanna gyönyörű munkát adott ki a kezéből, határozottan ő a legnagyobb rajongójuk amúgy. :D <3 Ha véget ért a széria, én is tervezek alkotni kettejükről valamit, mert tényleg a szívem csücskei! *-*

Piper véleménye: Hát hallottam már a sorozatról, de annyira nem ismerem még. Viszont meg kell hagyni, cukisággal készült megint Viki. ^^ Tetszik, határozottan és nagyon várom a videóját, helyesek lesznek ezek ketten együtt. :)

Elena véleménye: ...

 
Elérhetőségeink

 
Oldal információk

Szerkesztők: Piper, Viki & Elena
Design: Fruzsi {#07}
CSS alap: Efruse
Téma: Sorozatos és filmes szerelmespárok
Nyitás: 2015.08.23.

 
Jogi nyilatkozat

Oldalunkon minden teljesen saját készítés, saját ötlet, saját kivágású kép, saját fordítás és saját vélemény. Források pedig feltüntetve! Kérjük tartsátok tiszteletben a lapunkat, mert őrült sok munkánk van vele! A legtöbb modulunk tele van spoilerrel!!!! Csak ha tényleg szereted előre tudni mi történik, akkor olvasd el őket!! Mi szóltunk! Köszönjük szépen!

 
Látogatók
Indulás: 2015-08-17
 
Hírek

Caroline & Damon - Vámpírnaplók

2015.08.27. 09:34, Piper

Szép jó reggelt mindenkinek! Ma egy régi nagy kedvenc "párosomat" hoztam el nektek. Azóta már Steroline-os vagyok, mivel az ő szerelmük tényleg igazi, de be kell, hogy valljam nektek amíg tartott a "Daroline", már ha létezett is valaha, imádtam! Az ő "szerelmük" egy igen érdekes és nevetséges kapcsolat volt, de mégis mindig is éreztem köztük azt a szexuális vonzalmat, ami kell egy pároshoz, igen is Candice-nek és Ian-nak nem kevés kémiája volt együtt! Minden Daroline momentumot faltam! Tudom Vikim szerint ők annyira nem passzoltak össze és alapból is már mindketten óriási Steroline fanok vagyunk, de úgy gondoltam annyit megérdemel ez a páros, hogy valamilyen módon "megemlékezzünk" róluk. Elenával valahogy szerintem egyik Salvatore tesónak sincs kémiája, imádom Ninát, de szerintem mindkét fiúval rossz vágányra tett a karaktere. Talán leginkább Elena & Matt Endgame-től lettem volna boldog, bocsi ha ezzel sok fant megbántok, de őszinte vagyok. Én vele shippeltem a legjobban El-t! A másik amitől a frász majd kivert! Mit esznek annyian Caroline-on és Klaus-on, ugyanis Car-nek a létező összes partnerével volt kémiája, - talán még Matt-tel nem annyira - kivéve Klaus-szal! Én nálam kiverte volna a biztosítékot nem is kicsit a Forbes-Mikaelson EndGame! Na mindegy katt ide a bővebb véleményemért!

Joey & Dawson - Piper szerint

2015.08.26. 21:08, Piper

Pótoltam Viki moduljában az elmaradásom és megírtam Joey-ről és Dawson-ról a véleményemet. Itt elolvashatjátok. Én sajnos anno nem láttam ezt a sorit, de hallani hallottam róla. Most belenéztem egy kicsit a német részekbe és helyes kis sorozatnak tűnik. Azt nem tudom lesz-e rá valaha is időm, hogy megnézzem, de hát soha ne mondd hogy soha!

Tanya & Roe

2015.08.26. 19:46, Viki

Kezdeném azzal, hogy megveszek Piper írásáért, amit a Montserrat-Juanjo párosról írt, tényleg nagy kedvenceink, én is sietek a megírásával. Most azonban egy újabb sajátot hoztam létre, melyben a Felejthetetlen című nyomozós sorozat egyik (nem egészen) párosáról írtam. Sőt - bár ezt a modulba is leírtam - mivel nem volt róluk zenés videó, ma összedobtam egyet, hogy azért megismerhessétek őket egy kicsit.

Montserrat & Juan José - Szerelem a nyergek alatt

2015.08.26. 19:36, Piper

Ezt a párost bizonyára sokan még nem ismerhetitek, ugyanis egy 2007-es Televisás alkotásról van szó, amit nálunk sajnálatos módon a mai napig nem vetítettek még. Viszont mi Vikivel egyszerűen zabáljuk ezt a párost Adri Fonseca & Gabriel Soto kémiája valami egetrengető!! Megírtam a rövid kis élettörténetüket és jellemeztem is, mit gondolok róluk. Egy szuper történet egy szuper párossal! Ennél több mi kell?! Csak adja ég, hogy egyszer nálunk is levetíthessék a gazdag díjugrató lány és a szegény fotós történetét, akiből később egy gazdag nagybirtokos válik...

Egy kis kedvcsináló a telenovellához.

Nashville: Scarlett & Gunnar - 5 ok, amiért újra össze kéne jönniük

2015.08.26. 15:00, Viki

Amellett, hogy két újabb párost írtam meg (Phoebe & Cole és Rikki & Zane), egy újabb cikket is lefordítottam nektek, hogy a főoldalon is legyen mit olvasni. Scarlett és Gunnar kettőse az egyik legnagyobb kedvencem a Nashville című sorozatban, és ez a kis cikk a róluk írandó kritikámat is előkészíti, amit a napokban szeretnék közzétenni. A cikk a Fashion & Style oldaláról származik!

A Nashville című ABC-sorozat 4. évadában Scarlett és Gunnar újra összejönnek? Még nem tudjuk, de rengeteg oka van annak, hogy miért kéne. Itt a legjobb öt!

5. Nem bízunk túlzottan Calebben.
A dolgok elég gyorsan beindultak Scarlett és Dr. Caleb Rand között. Talán túl gyorsan. Máris összeköltöznek. A kapcsolatuk remekül halad komoly gondok nélkül, de ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.

4. Újra együtt zenélnek.
Scarlett úgy döntött, folytatja a zenélést Gunnarral, még Avery nélkül is, aki kiszállt az együttesből. Ha Scarlett és Gunnar duóként együtt zenélnek, ez egy természetes folyamat lenne számukra, hogy újra felélesszék az egykori románcot.

3. Mert Gunnar nem végezheti Kileyval.
Reméljük, nem döntött úgy a 3. évad fináléjában, hogy követi Kileyt Texasba. Milyen anya hagyná el a fiát azért, hogy az új pasiját üldözze? Másodszor a nő hazudott Gunnarnak arról, ki Micah apja. Világos, hogy nem lehet benne megbízni, és Gunnar jobbat érdemel.

2. Scarlett csak azért van Calebbel, mert Gunnar soha nem várt rá.
Mikor Scarlett először szakított Gunnarral, a srác a legjobb barátnőjével Zoey-val kezdett el randizni. De Gunnar megtudta, hogy Scarlett várt arra, hogy a megfelelő indokkal a srác visszatérjen hozzá. Ez azt jelenti, hogy a lány soha nem akart igazán továbblépni, így még lehet remény.

1. Még mindig van köztük szikra.
A 3. évad fináléjában Scarlett és Gunnar dalt írtak, a végén pedig nagyon közel voltak ahhoz, hogy megcsókolják egymást. Nyilvánvaló, hogy a hatalmas mennyiségű kémia még mindig létezik köztük.

Én megőrülök, ha nem jönnek újra össze a szeptember 23-án induló 4. szezonban! A cikk végére úgy döntöttem, a legelső duettjüket teszem ki, amit még a pilotban énekeltek. Ez volt az a pillanat, mikor az egyik kedvenc párosom lettek. És ezek a hangok, úristen! :)

 

Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend    *****    Még nagyon az év elején járunk, most rendelj születési horoszkópot az ajándék 3 év elõrejelzés és ingyenes konzultáció!!    *****    Pánikenyhítõ poszt a Histórián. Superuser jelen. És TE merre jársz? Kattints!    *****    SIMONA | az Isten áldjon, Esperanza! Lolájának fõszereplésével | SIMONA | a jelenleg futó legsikeresebb argentin sorozat    *****    Marculábi cica tíz éves lett! Ünnepeljétek meg a születésnapját a Mesetárban Marculábis ujjbábokkal! Boldog szülinapot!    *****    ***Munkalehetõség! Magyarországról, Szlovákiából, Csehországból keresünk, MLM vezetõket és tanácsadókat! ***    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! A tanulásod nálam az ASZTRO-suliban teljesen INGYENES! Fordulj hozzám bizalommal!