A hónap párosa

TERESA és PATRICK
2018. szeptember

Videóajánló

Miért is pont ők? 

Viki szerint: Mindjárt vége a szeptembernek (már 18. van!), én meg csak most cserélek Hónap Párosát. Azért ez kicsit mellbevágó, de látjátok, ennyire nincs időm. :/ Viszont most itt vagyok, és kb. 20 percnyi gondolkodás után a Mentalista sorozat főszereplőpárosa mellett döntöttem. Már kétszer is végignéztem a szériát, és szerintem pár év múlva ismét ezt fogom tenni. Hogy miért? Mert az egyik legjobb nyomozós sorozat, amit valaha láttam. Plusz, ha ez nem lenne elég, három csodás párost is adott, akikből kettő endgame lett. Azért ez egész jó arány. Számomra a legfontosabbak azonban ők ketten. Teresa Lisbon és Patrick Jane jobban megérdemelték az endgame-et, mint a szériás párosok fele. Nagyon rászolgáltak, erről a moduljukban részletesebben olvashattok is, ha esetleg eddig elkerülte a figyelmeteket. Itt nem is szeretném emiatt koptatni a klaviatúrát, inkább olvassátok el a legutóbbi darám után megírt kritikámat Jisbonról. Elképesztő, hogy 2016 tavaszán már másodjára fejeztem be a Mentalista nézését. Ajánlom, hogy legalább nézzetek bele, mert nem fogtok csalódni. Ők ketten pedig tuti azonnal elrabolják a szíveteket! <3 :)

Piper szerint: Nos, a Mentalistából egy-két részbe beletekintettem és többektől is hallottam, mennyire jó sorozat. Van benne valami, anno el is akartam kezdeni. Ami késik, nem múlik. Főleg, ha ilyen jókat ír róla Vikim is és ennyire cuki párokkal kapcsolatban vannak történések, tuti meg fog jönni hozzá a kedvem, az tuti. Csak a legnagyobb baj a filmekkel és a sorozatokkal tudjátok mi? Hogy ha megnézel egy részt, NEM TUDSZ LEÁLLNI!!! <3 :D

 
Társalgó

Az oldalt hárman szerkesztjük!
Cserét itt kérhettek!

 
Partnerek

   

Vannak helyek, chatben jelentkezzetek!

Jön: -

 
A hét videója

164. hét

Viki véleménye: A Dynasty sorozat nálam elég nehézkesen indult, kb. a 3-4. rész körül kezdett igazán érdekelni, előtte inkább csak egy-két karakter miatt maradtam. Rólam tudni kell, hogy amikor elkezdek egy szériát, a pilot epizódot idézőjelbe téve kvázi "ignorálom", ugyanis nem sűrűn fordul elő, hogy egy sorozatnak már a legelső része befészkeli magát a szívembe. Persze előfordul, de nem túl gyakran. Így nálam a második rész szokott úgymond sorsdöntő lenni. Ha az sem jön be, dobom az adott sorozatot. Azonban itt mégis maradtam valamiért. És milyen jól tettem! Ugyan az évad felénél előbb nem sikerült kijelentenem, hogy imádom, de utána csak összejött a dolog. Már az első szezon végén járok, a héten pedig kezdődik a második évad! Fallon karakterét az elején ki nem állhattam, és még finoman fogalmazok, ám a véleményem idővel róla is átfordult. Nem mondom, hogy most a kedvencem, de nagyon is megkedveltem. Liam csak a szezon vége felé érkezett meg, mint a pasi, akihez Fallon ismeretlenül hozzáment feleségül egy fondorlatos terv részeként, amivel kiszúrt az évad egyik rosszfiújával. Viszont úgy alakultak az események, hogy a friss házasok kénytelenek voltak a színjátékot tovább játszani, hogy fenntartsák a látszatot. Lényegében muszáj volt jobban megismerniük egymást. Mint mondtam, még nem értem a szezon végére, de a zenés videókat látva az érzéseik valódi fordulatot vesznek, Liam pedig be is vallja neki, hogy szerelmes belé. Hát elolvadok ettől a kettőtől, de komolyan! <3 Előtte a család sofőrjével, Culhane-nel shippeltem a lányt, és nem mondom, hogy totál továbbléptem róluk, de egy kicsivel jobban szeretem most már Fallon és Liam párosát! Nézzétek meg a videót, és biztos látni fogjátok, miért szeretem őket ennyire! <3

Piper véleménye: ...

Elena véleménye: ...

 
Elérhetőségeink

 
Oldal információk

Szerkesztők: Piper, Viki & Elena
Design: Fruzsi {#07}
CSS alap: Efruse
Téma: Sorozatos és filmes szerelmespárok
Nyitás: 2015.08.23.

 
Jogi nyilatkozat

Oldalunkon minden teljesen saját készítés, saját ötlet, saját kivágású kép, saját fordítás és saját vélemény. Források pedig feltüntetve! Kérjük tartsátok tiszteletben a lapunkat, mert őrült sok munkánk van vele! A legtöbb modulunk tele van spoilerrel!!!! Csak ha tényleg szereted előre tudni mi történik, akkor olvasd el őket!! Mi szóltunk! Köszönjük szépen!

 
Látogatók
Indulás: 2015-08-17
 
Hírek

Phoebe & Cole - Bűbájos Boszorkák

2015.08.25. 21:17, Piper

Nagyon belejöttem a modulozgatásba. Most egy kis esti olvasmánynak Phoebe-vel és Cole-lal készültem nektek, a Charmed c. sorozatból. Nagyon szerettem ezt a párost és nem is, de azért pozitív jelzőt kaptam tőlük. Viszont sajnos már az elejétől látszott, hogy az ő kapcsolatuk bizony halálra van ítélve, hiszen a vér nem válik vízzé és egy jó és egy gonosz általában sosem Endgame-mel és Happy End-del végződik. Olvassátok el, remélem tetszeni fog a véleményem, a kémia tagadhatatlan volt köztük! Hamarosan Vikié is érkezik! Mindketten óriási Charmedesek voltunk, vagyunk és maradunk is míg világ a világ! Katt!

Kimberly & Tommy - Power Rangers Mighty Morphin

2015.08.25. 17:06, Piper

Gyermekkorom imádott sorozatának imádott párosa voltak! Talán sokan már nem emlékezhettek milyen is volt Amy Jo Johnson és Jason David Frank csodálatos kémiája, az én szívem viszont örökké megőrizte őket és sosem akarja elfelejteni őket. Egyszerűen varázslatos, amit ezek éveken keresztül leműveltek. Katt ide, hogy olvashass erről a varázslatos párosról is, akik legjobb barátok és egyben a legcukibb szerelmesek is voltak a Földön! Hamarosan hozunk képet is róluk! Amiért még jobban imádom ezt a párost, mert a csajszi kiköpött unokanővérem!

Rikki & Zane - Egy vízcsepp elég

2015.08.25. 14:48, Piper

Szép napot! Ma én is egy új párossal érkeztem hozzátok. Olyan 16-17 éves korom kedvenc párosa volt Rikki & Zane, a H2O-ból. Ha nem néztem vissza 82x-szer a jeleneteiket, egyszer sem! Egyszerűen imádtam Cariba & Burgess kémiáját. Mind a három szezont nagyon imádtam és nagyon sajnáltam, hogy a harmadik közepén szakítottak. Számomra az abszolút kedvenc a második évad volt, mert abban voltak a legcukibb pillanataik. Ez a sorozat még úgy 2009-2011 tájékán futott és millió tinédzser kedvence volt. Azóta már készült feldolgozása is. Mindenesetre nekem és Vikinek is Rikki és Zane marad az örök favorit! Katt ide értük!

The Fosters: Callie & Brandon - a szerencsétlen csillagzat

2015.08.25. 11:42, Viki

A sorozat harmadik szezonjának nyári fináléját pár nappal ezelőtt láthatták a nézők az ABC Family csatornán. Történt egy s más az évadból eddig leadott 10 részben a szerelmespárokkal, bár engem leginkább két páros kötött le a szezonban - vigyázat, spoilerek jönnek -. Az egyik az elképesztően aranyos Jude és Connor kettőse. Ezeket a fiúkat egyszerűen nem lenne szabad elválasztani egymástól. Márpedig most, hogy Connor elköltözik, nagy valószínűséggel ennek a szép - szó szerint - gyerekcipőben járó románcnak könnyedén vége szakadhat, amit nagyon sajnálnék. Most viszont nem róluk szeretnék írni, hanem a másik kedvenc párosomról Brandonról és Callie-ről. Az első szezon óta a mindeneim, csak az egész adoptálás dolog nagyon keresztbe tett nekik. Egészen a 3. évad 9. részéig...és sajnos utána ismét. Egy interjúrészletet hoztam, amit a Hollywood Reporter készített a sorozat producereivel. Csak egy kérdést fordítok le a riportból, ugyanis minket a páros szempontjából most az érdekel a legjobban.

Callie és Brandon lefeküdtek egymással, megvallották egymásnak a szerelmüket, majd pedig Callie örökbefogadását véglegesítették. Ez egy keserédes lépés volt. Mi inspirálta ezt?
Peter Paige: Ők egy szerencsétlen csillagzat alatt született szerelmespár. Folytatnunk kell a lépegetést azokon a csillagokon. Ők azt hitték, hogy az örökbefogadás lekerült az asztalról. Egyedül voltak egy kabinban, a helyzet kínálta magát és a karakterek számára az érzés igazi volt. Hálás vagyok, hogy azt a pillanatot átélhettük velük. Soha semmi nem kerül le az asztalról a The Fostersben, amíg az a valóságon alapszik. Izgatott voltam, hogy együtt lehettek, még ha reggelre minden meg is változott.

Nos, én is tele vagyok keserédes érzésekkel a félévadzáró után. Főleg Brallie miatt. Rengeteget kellett várni, hogy újra együtt legyenek, végre megkaptuk őket, nem is akármilyen jelenetben, erre a következő részben egy olyan hírrel teszik tönkre a páros boldogságát, aminek amúgy örömteli hatása van. Bár nézőpont kérdése ugebár. Elhoztam nektek a 3x09 ominózus jelenetét. Előre jelezném, a kémia az egekben! Maia Mitchell és David Lambert jó alaposan fel tudják robbantani a képernyőt, bár ez már a sorozat elejétől így van!

Joey & Dawson

2015.08.24. 23:08, Viki

Nemsokára megnézem a Hajrá, csajokat, hogy a Missy & Jan modult én is megírhassam - oké, láttam a filmet, de nem ma volt, jobb lesz felidézni -, azonban én sem tétlenkedtem, és megírtam a saját első kritikámat. A Dawson és a haverok egyik párosát választottam, igyekeztem lényegre törő lenni, hogy ne kisregényt olvassatok - holott a lap végül is blogként funkcionál, ergo írhatnék én Egri csillagokat is akár -, remélem, sikerült mindent megfogalmaznom. A fenti ikonra kattintva eléritek a modult.

 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel f&#251;szerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human