A hónap párosa

SOFÍA és ARTURO
2017 november

Videóajánló

Miért is pont ők? 

Viki szerint: A Tierra de Reyes 2014 végén kezdődött el a Telemundo égisze alatt odakint, 159 részt élt meg a telenovella, és 2015 júliusában le is ment a finálé. Hozzánk még sajnos nem jutott el, viszont én elkezdtem gyártani hozzá magyar feliratot (az első 4 részhez meg is van!), és véleményem szerint ez az egyik legjobb telenovella, ami valaha készült, csodás történetszálakkal és szereposztással! Nekem négy csodapárt is adott a sorozat, most első körben azokat választottam ki erre a hónapra, akik legelőször összejönnek a szériában. Igen, kénytelen voltam valami alapján dönteni, mert konkrétan annyira isteni mind a négy páros, hogy másképp lehetetlen lett volna rábökni az egyikre, kellett valami koncepció. Sofía és Arturo szerelme bontakozik ki legelőször a Tierrában, mégpedig a fantasztikus Ana Lorena Sánchez és Aarón Díaz "tolmácsolásában", akiknek a kémiája magasan az egekben van! Tavaly még ha Aaronról volt szó, akkor Ana Brendával volt a kedvencem a színész kémiája és a történetszála (megjegyzem, még mindig imádom a Teresa sorozatban Aurora és Mariano kettősét), ám most már kijelentem: Sofía és Arturo mennyeiek, a színészek pedig valóban a legek legjei együtt számomra! <3 Alig várom, hogy eljussak a történetben addig, hogy megérkezik a baba! Istenem, csodásak! És azért az sem semmi, hogy miután szegény Sofiával történt az a szörnyűség, képtelen volt lefeküdni a vadbarom férjével, Leonardóval (a zseniális Fabián Rios játssza), ám Arturo úgy bánt vele, ahogy azt ez a tündér megérdemelte, és ezzel lebontotta a falakat, amiket az a rettenetes éjszaka épített fel a nőben! Még ecsetelhetném, mennyire tökéletesek, de nincs értelme! Nézzétek a sorozatot, vagy legalább a mellékelt zenés videót, mert úgy kiderül számotokra, miért ájulok el ennyire tőlük! :D <3

Piper szerint: ...

 
Társalgó

Az oldalt ketten szerkesztjük!
Cserét itt kérhettek!

 
Partnerek

  
 

Vannak helyek, chatben jelentkezzetek!

Jön: -

 
A hét videója

117. hét: Nos, Piper barátnőmnek volt még egy kérése a Laura-Ryan párosról lévő videó mellett. Azt is szerette volna, ha majd a Vino el amor (Mámoros szerelem címen fut nálunk) főszereplő párosáról, Lucianáról és Davidról is tennék ki. Rajtam aztán ne múljék, pláne, mivel őket már én is ismerem, és nem titok: IMÁDOM!!! Irina Baeva és Gabriel Soto kémiája eszméletlenül jól működik a sorozatban, és oda vagyok azért, ahogy felépül a szerelmesek kapcsolata! Fantasztikus, milyen isteniek együtt a képernyőn, mindezt úgy, hogy a forgatások ideje alatt Gabriel már 41 éves volt, Irina pedig 23-24. Azt rólam azért tudni kell, hogy kicsit sem zavar a korkülönbség szerelmesek között, HA jól működik, vagy látom, hogy az adott szerelem valódi és őszinte. Tekintve, hogy ez egy telenovella, az őszinteséggel nem volt semmi gond - az amúgy is az írókon is múlt :P -, azonban a kémiát a színészek szolgáltatták hozzá, és ez az, amiért hatalmas taps jár nekik! Mert olyan szinten perfekt, amit Irina és Gabriel műveltek a sorozatban, hogy nálam elérték, hogy egymás partnereiként imádjam őket a legjobban, hiába voltak már csodás partnereik. Főleg Gabrielnek, hiszen a fiatal orosz származású színésznő csak pár éve van a szakmában, alig pár szereppel a háta mögött. (Mondjuk megjegyzem, a legújabb telenovellájában már elájulok tőle és Juan Diego Covarrubias-tól!) Ettől még jelenleg Irina és Gabriel nálam number one együtt, és bizony, Luciana és David párosa a fejben összeírt aktuális toplistámon előkelő helyen állnak! :D

Piper véleménye: ..

 
Oldal információk

Szerkesztők: Piper & Viki
Design: Piper & Viki {#06}
CSS alap: Efruse
Téma: Sorozatos és filmes szerelmespárok
Nyitás: 2015.08.23.

 
Jogi nyilatkozat

Oldalunkon minden teljesen saját készítés, saját ötlet, saját kivágású kép, saját fordítás és saját vélemény. Források pedig feltüntetve! Kérjük tartsátok tiszteletben a lapunkat, mert őrült sok munkánk van vele! A legtöbb modulunk tele van spoilerrel!!!! Csak ha tényleg szereted előre tudni mi történik, akkor olvasd el őket!! Mi szóltunk! Köszönjük szépen!

 
Látogatók
Indulás: 2015-08-17
 
Hírek

Phoebe & Cole - Bűbájos Boszorkák

2015.08.25. 21:17, Piper

Nagyon belejöttem a modulozgatásba. Most egy kis esti olvasmánynak Phoebe-vel és Cole-lal készültem nektek, a Charmed c. sorozatból. Nagyon szerettem ezt a párost és nem is, de azért pozitív jelzőt kaptam tőlük. Viszont sajnos már az elejétől látszott, hogy az ő kapcsolatuk bizony halálra van ítélve, hiszen a vér nem válik vízzé és egy jó és egy gonosz általában sosem Endgame-mel és Happy End-del végződik. Olvassátok el, remélem tetszeni fog a véleményem, a kémia tagadhatatlan volt köztük! Hamarosan Vikié is érkezik! Mindketten óriási Charmedesek voltunk, vagyunk és maradunk is míg világ a világ! Katt!

Kimberly & Tommy - Power Rangers Mighty Morphin

2015.08.25. 17:06, Piper

Gyermekkorom imádott sorozatának imádott párosa voltak! Talán sokan már nem emlékezhettek milyen is volt Amy Jo Johnson és Jason David Frank csodálatos kémiája, az én szívem viszont örökké megőrizte őket és sosem akarja elfelejteni őket. Egyszerűen varázslatos, amit ezek éveken keresztül leműveltek. Katt ide, hogy olvashass erről a varázslatos párosról is, akik legjobb barátok és egyben a legcukibb szerelmesek is voltak a Földön! Hamarosan hozunk képet is róluk! Amiért még jobban imádom ezt a párost, mert a csajszi kiköpött unokanővérem!

Rikki & Zane - Egy vízcsepp elég

2015.08.25. 14:48, Piper

Szép napot! Ma én is egy új párossal érkeztem hozzátok. Olyan 16-17 éves korom kedvenc párosa volt Rikki & Zane, a H2O-ból. Ha nem néztem vissza 82x-szer a jeleneteiket, egyszer sem! Egyszerűen imádtam Cariba & Burgess kémiáját. Mind a három szezont nagyon imádtam és nagyon sajnáltam, hogy a harmadik közepén szakítottak. Számomra az abszolút kedvenc a második évad volt, mert abban voltak a legcukibb pillanataik. Ez a sorozat még úgy 2009-2011 tájékán futott és millió tinédzser kedvence volt. Azóta már készült feldolgozása is. Mindenesetre nekem és Vikinek is Rikki és Zane marad az örök favorit! Katt ide értük!

The Fosters: Callie & Brandon - a szerencsétlen csillagzat

2015.08.25. 11:42, Viki

A sorozat harmadik szezonjának nyári fináléját pár nappal ezelőtt láthatták a nézők az ABC Family csatornán. Történt egy s más az évadból eddig leadott 10 részben a szerelmespárokkal, bár engem leginkább két páros kötött le a szezonban - vigyázat, spoilerek jönnek -. Az egyik az elképesztően aranyos Jude és Connor kettőse. Ezeket a fiúkat egyszerűen nem lenne szabad elválasztani egymástól. Márpedig most, hogy Connor elköltözik, nagy valószínűséggel ennek a szép - szó szerint - gyerekcipőben járó románcnak könnyedén vége szakadhat, amit nagyon sajnálnék. Most viszont nem róluk szeretnék írni, hanem a másik kedvenc párosomról Brandonról és Callie-ről. Az első szezon óta a mindeneim, csak az egész adoptálás dolog nagyon keresztbe tett nekik. Egészen a 3. évad 9. részéig...és sajnos utána ismét. Egy interjúrészletet hoztam, amit a Hollywood Reporter készített a sorozat producereivel. Csak egy kérdést fordítok le a riportból, ugyanis minket a páros szempontjából most az érdekel a legjobban.

Callie és Brandon lefeküdtek egymással, megvallották egymásnak a szerelmüket, majd pedig Callie örökbefogadását véglegesítették. Ez egy keserédes lépés volt. Mi inspirálta ezt?
Peter Paige: Ők egy szerencsétlen csillagzat alatt született szerelmespár. Folytatnunk kell a lépegetést azokon a csillagokon. Ők azt hitték, hogy az örökbefogadás lekerült az asztalról. Egyedül voltak egy kabinban, a helyzet kínálta magát és a karakterek számára az érzés igazi volt. Hálás vagyok, hogy azt a pillanatot átélhettük velük. Soha semmi nem kerül le az asztalról a The Fostersben, amíg az a valóságon alapszik. Izgatott voltam, hogy együtt lehettek, még ha reggelre minden meg is változott.

Nos, én is tele vagyok keserédes érzésekkel a félévadzáró után. Főleg Brallie miatt. Rengeteget kellett várni, hogy újra együtt legyenek, végre megkaptuk őket, nem is akármilyen jelenetben, erre a következő részben egy olyan hírrel teszik tönkre a páros boldogságát, aminek amúgy örömteli hatása van. Bár nézőpont kérdése ugebár. Elhoztam nektek a 3x09 ominózus jelenetét. Előre jelezném, a kémia az egekben! Maia Mitchell és David Lambert jó alaposan fel tudják robbantani a képernyőt, bár ez már a sorozat elejétől így van!

Joey & Dawson

2015.08.24. 23:08, Viki

Nemsokára megnézem a Hajrá, csajokat, hogy a Missy & Jan modult én is megírhassam - oké, láttam a filmet, de nem ma volt, jobb lesz felidézni -, azonban én sem tétlenkedtem, és megírtam a saját első kritikámat. A Dawson és a haverok egyik párosát választottam, igyekeztem lényegre törő lenni, hogy ne kisregényt olvassatok - holott a lap végül is blogként funkcionál, ergo írhatnék én Egri csillagokat is akár -, remélem, sikerült mindent megfogalmaznom. A fenti ikonra kattintva eléritek a modult.

 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok